Ster(k) in Leren

Reacties van deelnemers

bedankt

 

 

 

 

 

 

Individuele begeleiding:

"Mijn zoon scoorde slecht op school. Hij begon op de havo en eindigde met een vmbo-k diploma, weliswaar in 4 jaar. Dat hij een diploma heeft gehaald is met name te danken aan een half jaar begeleiding door Bureau Ster(k) in Leren, want anders was hij nog verder afgezakt naar de beroepsgerichte vmbo-opleiding en had deze nog niet eens afgerond.

Hij had het stempel ADHD gekregen en diverse testen ondergaan. Uit die testen bleek dat zijn ruimtelijk inzicht hoog was en zijn sequetieel geheugen uitzonderlijk laag. Omdat me dat niets zei ben ik gaan googelen en kwam uit bij beelddenken. Hij heeft een 1-daagse training Beeld en Brein gevolgd, maar dat volstond niet. Hij had meer begeleiding nodig, die noch op school noch thuis geboden kon worden. Bij Bureau Ster(k) in Leren werd hij heel goed begeleid. Hij kwam thuis met uitspraken als: "mam, ik begrijp nu ineens waar het over gaat". In 1 uur begeleiding door Ellen Warmer leerde hij over een bepaald vak meer dan in een heel jaar school! Hij haalde ineens goede cijfers. Op school waren ze stomverbaasd. Voor wiskunde haalde hij op zijn examen het hoogste cijfer van de vmbo-t klas notabene! En dat terwijl zijn niveau ondertussen zogenaamd naar vmbo-kader was gezakt. Hij ging met plezier naar Ellen toe (na schooltijd) en slaagde met vlag en wimpel voor zijn examen. .

Ik ben erg tevreden over de begeleiding door Ellen Warmer. Zij is hoog gekwalificeerd en heeft oog voor de individuele behoeftes van de leerling. Haar methode van begeleiding werkt uitstekend! Voor de ouders maakt zij ook tijd vrij."

Beeld en Brein 12+


Ik vond de cursus erg interesant en ik heb er veel van geleerd!
De kruisloop van te voren vond ik erg leuk.
IK heb geleerd hoe ik belangrijke dingen uit teksten kan halen, zonder dat het heel veel tijd kost.
(Al moet je bijvoorbeeld een tekst leren)
Voor woordjes onthouden weet ik nu ook een handig trucje.
 
Om het kort te zeggen:
Ik heb er veel van geleerd.
 
Groetjes Lisanne van der Veen
                                        (Ik ben twaalf jaar en ik ga straks naar de brugklas) 

 
 
  
 
van Femke:
 
De cursus was erg leuk, interesant en leerzaam! Ik heb veel geleerd over korte en lange termeingeheugens. Dat met die testjes van woordjes onthouden was erg leuk en ik heb ook geleerd bijvoorbeeld als ik een tekst moet verklaren dan weet ik hoe ik de belangrijke dingen uit een tekst moet halen. Verder was het erg gezellig.
 
groetjes: Femke Warmer.
                                       (ik ben nu 11,en ik ga naar groep acht)
 

   
 
 van stefan 
 
 
ik vond de training erg leuk, omdat je er niet alleen maar hoeft te werken uit een boek. tussen de echte les door doe je allenmaal leuke oefeningetjes: kruisloop, achtje tekenen, enz... bij deze cursus leer je brijnkaarten maken dat is heel leuk want je mag er allemaal leuke kleine tekeningetjes bij maken, daar hou ik wel van ik ga nu naar de tweede klas (middelbare schooll),en ik hoop dat ik daar nu eerder met mijn huiswerk klaar ben. ik ben veertien jaar.
 
groetjes stefan van der veen

 

beeld en brein kaart
 
 

 

 

terug

| Site Map | Algemene Voorwaarden | ©2007 Warempel