Ster(k) in Leren

Lezingen/mini workshops

Ster(k) in leren organiseert informatiebijeenkomsten/ lezingen/mini workshops in de eigen praktijkruimte op het WG-plein.

Op verzoek kunnen ook lezingen/mini-workshops op maat georganiseerd worden, bijvoorbeeld voor scholen, bibliotheken. Ster(k) in Leren heeft in 2008 een lezing over het Brein gegeven op een ouderavond van het St. Nicolaas lyceum. In 2009 is een workshop gegeven over Puberhersenen op een ouderavond van het Gerrit van der Veen College.

Houd de agenda in de gaten voor onderwerpen en data.

Interactieve lezing: beelddenken en taaldenken en leerproblemen op school. 19-20 uur. Vitalenta, Alkmaar
Workshop: pubers, op school en thuis. 10-11 uur Vitalenta, Alkmaar

Zat 18 sept/Alkmaar

Vrij 17 sept / Alkmaar

gratis


gratis

Informatiebijeenkomst: Meer plezier en succes op school!!

Zit je (net) in het Voortgezet Onderwijs? Dan is het belangrijk dat je leert wat voor jou de beste manier van leren is. Als je dat eenmaal weet is de kans veel groter dat je een plezierige en succesvolle schooltijd hebt.
Ster(k) in leren werkt met de Beeld en Brein® training 12+. Geschikt voor iedereen, ongeacht schooltype. Je ontdekt manieren van leren die ze je op school niet leren. Opeens blijkt bijvoorbeeld dat het onthouden van lesstof, veel makkelijker gaat. Ook leer je een Beeld en Brein®kaart te maken; een kleine poster waarop alle leerstof voor een proefwerk is samengevat door middel van lijnen, schema's, woorden en tekeningen.Ook werkstukken, spreekbeurt en boekverslagen zijn nu veel makkelijker te maken.

Wil je eerst meer weten voordat je beslist of je aan de training mee wilt doen? Kom dan naar een informatiebijeenkomst.

Lezing/mini-workshop: Beelddenkers, hoe (h)Erken je ze?
Voor mijzelf was het een openbaring toen ik over Beelddenken hoorde. Opeens kon ik het gedrag en de wisselende prestaties op school van mijn dochter plaatsen. Wat een opluchting! Voor mijzelf, maar zeker voor mijn dochter. In deze lezing komen allerlei aspecten van beelddenken aan de orde. Wat is het nou precies? Wat heeft een beelddenkend kind nodig om met plezier en resultaat het schoolleven te doorlopen? Wat kunnen ouders en school daaraan bijdragen?

Kijk voor data in de agenda onder het kopje lezingen/miniworkshop.

Ik houd de groepen klein. Bij lezing/miniworkshop maximaal 15. Meld je daarom altijd aan via: info@sterkinleren.nl Dan hoor je meteen of er plaats is.

 

 

 

terug

| Site Map | Algemene Voorwaarden | ©2007 Warempel