Ster(k) in Leren

Heartmath

alert en ontspannen

Heartmath

Je hart kan je helpen om beter en meer ontspannen te leren en te presteren. Als het ritme van je hart rustig en regelmatig is, gaat leren beter. Met een speciaal computer programma kun je zien hoe je hart tekeer gaat. Ook kun je zien wanneer je hart tot rust komt. Allerlei soorten oefeningen helpen daarbij; bijvoorbeeld bewegen of aan bepaalde dingen denken. Eenvoudige oefeningen die je al snel thuis, op school en op het werk kunt doen, waarvan een deel zonder dat anderen er iets van merken.
Heartmath begeleiding geef ik individueel of in een kleine groep van maximaal 4 personen. De begeleiding varieert van 4 langere tot 10 kortere wekelijkse bijeenkomsten. Het programma wordt op maat gemaakt, zodat de deelnemers er optimaal van kunnen profiteren.
De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal bijeenkomsten.

TestEdge; rustig en helder voor toets en examen

Examens en toetsen kunnen door te veel spanning minder goed verlopen. Zelfs al heb je je goed voorbereid, door de zenuwen kan het zijn dat je opeens niets meer lijkt te weten. Speciaal daarvoor is het programma TestEdge ontwikkeld door Heartmath. Want gelukkig is het mogelijk om te leren anders met die spanning om te gaan.
Dit programma wordt in overleg met de deelnemers ingepland. Het is zowel geschikt voor scholieren, studenten als volwassenen.
Maximaal aantal deelnemers is 4.
Kosten: afhankelijk van planning

Alert en ontspannen de cito in!

Soms roept de cito toets zoveel spanning op dat een kind niet meer in staat is te laten zien wat het kan. Speciaal daarvoor is het programma TestEdge ontwikkeld door Heartmath. In 6 bijeenkomsten leren kinderen om anders te leren omgaan met deze spanning. Dit programma start eind november en eindigt vlak voor de citotoets.
Prijs: 165 euro

StressReliefProgramm

Het stressrelief programm is een individueel begeleidingsprogramma dat alleen gegeven kan worden door 1:1 Heartmath providers. In 6 weken leer je anders omgaan met stress in je dagelijks leven (zowel werk als prive).

terug

| Site Map | Algemene Voorwaarden | ©2007 Warempel