Ster(k) in Leren

Beeld en Brein® training

`Beeld en Brein®` is een unieke, andere manier van omgaan met je talenten en kwaliteiten met een geweldig resultaat:
leren wordt leuker, gaat sneller en verbetert met sprongen!
De training geeft je inzicht in de werking van de hersenen en vooral hoe jouw eigen hersenen werken. Iedereen heeft sterke en zwakke kanten bij het leren. Je leert op een eenvoudige manier om deze te ontdekken, waardoor je gerichter kunt leren en werken. Je leert je sterke kanten extra te benutten en je zwakke kanten te versterken.

Beeld en Brein® laat volgens een recent onderzoek van de Universiteit van Amsterdam statistisch significante verbeteringen zien op het gebied van leren en begrijpen lezen.

Beeld en Brein® is toepasbaar zowel op school, bij studie als op het werk.

De trainingen

Ster(k) in leren biedt de Beeld en Brein®12+ training aan voor leerlingen vanaf 12 jaar. Daarnaast is er de Beeld en Brein® HuLP gericht op volwassenen die kinderen met leren begeleiden.
Klik voor uitgebreide informatie op:

Beeld en Brein® 12+: voor (aankomend) brugklassers, andere leerlingen uit het VO en voor studenten

Beeld en Brein® HuLP: voor ouders, leerkrachten, docenten, scholen

Praktische informatie

De trainingen worden in de praktijk van Warempel gegeven. Op verzoek kunnen ze ook op locatie plaatsvinden.

Beeld en Brein® 12+
3 variaties: 1 dag, 2 dagdelen of 4 keer anderhalf uur, max 7 deelnemers.
De prijs is inclusief het boek Beeld en Brein12+ (winkelwaarde 24,95), een werkmap met oefeningen, speciale fijnschrijvers en tekstmarkers, een lunch of versnapering en drinken met tussendoortjes. De groepen zijn klein zodat elke deelnemer de persoonlijke aandacht krijgt die nodig is.
Prijs: 165,-

Beeld en Brein® HuLP
1 dagdeel.
De prijs is inclusief het boek Beeld en Brein 12+ of Beeld en Brein Schoolbasis (winkelwaarde 24,95), koffie/thee en versnapering.
Prijs 95,-
Voor Incompany trainingen gelden afwijkende prijzen en voorwaarden.

Kijk bij agenda voor een geschikte datum.

zelf oefenen

Ster(k) en Vaardig®

Na het volgen van de training Beeld en Brein® is het belangrijk om je nieuwe vaardigheden regelmatig te oefenen, net als bij sport of muziek. Zo zorg je ervoor dat het maken van bv een Beeld en Brein kaart vanzelf gaat. De een doet dat op eigen houtje of zoekt een medecursist om mee te oefenen.

Voor degenen die het prettig vinden daarin nog wat verder begeleid te worden zijn de bijeenkomsten Ster(k) en Vaardig®.
Je neemt je eigen huiswerk mee en gaat daar onder begeleiding mee aan de slag. Eerst wordt geinventariseerd wat elke deelnemer wil oefenen. Eventueel worden groepjes gemaakt. Ook kan centraal een deel uit de training nog eens behandeld worden. De bijeenkomsten duren 1 1/4 uur.


Nieuw bij Ster(k) en Vaardig: Digitale beeld en brein kaart maken.

Er zijn 4 laptops beschikbaar waar het programma Inspiration® op staat. Hiermee kan een digitale Beeld en Brein® kaart gemaakt worden.

terug

| Site Map | Algemene Voorwaarden | ©2007 Warempel